Poznejte krásu Tauplitzu!
APARTMÁNY

Náše apartmány

Apartmán č.95

4 osoby
1 ložnice
Wifi zdarma
Apartmánové ubytování Tauplitz až pro 4 osoby. Nabízíme ubytování v krásném a klidném prostředí rakouských Alp. Ubytování je součástí apartmánového domu Kulmhof v Tauplitzu. Tamní příroda si uchovává své kouzlo po celý rok, a proto je místo velmi oblíbené jak v zimních, tak i v letních měsících. Apartmánový dům Kulmhof všem svým návštěvníků nabízí během jejich pobytu možnost zdarma využit služeb wellness. V...
Více informací
Cena od1 500,00 CZK / Noc

Apartmán č.6

8 osob
2 ložnice
Wifi zdarma
Apartmánové ubytování Tauplitz až pro 8 osob v prostředí štýrských Alp s dechberoucím výhledem na horský masiv Grimming. Nabízíme ubytování v krásném a klidném prostředí rakouských Alp v oblasti Solné komory. Ubytování je součástí apartmánového domu Kulmhof, který se nachází v bezprostřední blízkosti alpské vesničky Tauplitz. Díky jižní orientaci apartmánu se přímo z pokoje nabízí překrásný výhled na vápencové pohoří...
Více informací
Cena od1 500,00 CZK / Noc

Ubytování v lyžařském městečku

Ubytování  v malebné lyžařské vesničce Tauplitz, která je vzdálená pouhých 700 metrů od sedačkové lanovky.

Český pronajímatel

Apartmán patří českému majiteli. Veškerá komunikace ohledně pronájmu ubytování a platby probíhá v českém jazyce.

Pouhé 4 hodiny cesty z Prahy

Městečko Tauplizt se nachází 350 kilometrů od Prahy, 390 km od Brna, 230 km od Českých Budějovic a 360 km od Plzně. Přibližná doba cesty autem tak netrvá více než 3-4 hodiny. 

Nejlepší dovolená v Tauplitzu!

Poznejte pravou krásu nedotčené přírody štýrských Alp.

Okolí Solné komory

Region Ausseerland – Salzkammergut se z geografického pohledu nachází přímo ve středu štýrské části Solné komory. Tato oblast vyniká křišťálově čistými jezery, solnými doly, unikátní krajinou a pohostinností místních obyvatel. Region, jako jeden z mála rakouských středisek, si ještě stále zachovává určitou míru turistické nezávislosti a návštěvnické nepřeplněnosti. Přestože je tato oblast velmi oblíbená, celému místu zde stále dominuje harmonická a klidná atmosféra skalnatých štítů.

Okolí Tauplitz – Tauplitzalm

Středisko Tauplitz leží v oblasti Solné komory mezi vápencovými masivy Grimming, Dachstein a Totes Gebirge. Náhorní plošina Tauplitzalm, která místům dominuje se nachází ve výšce 1 650 m n.m., díky ní jsou zde ty nejlepší sněhové podmínky až do období pozdních jarních měsíců. Tauplitz svým návštěvníkům nabízí ale mnoho další rozmanité krásy a turistických cílů. Nachází se zde nekončící množství turistických stezek, horská jezera v prostředí divoké flóry, malebná lázeňská městečka s termálními prameny, kulturní atrakce v podobně panoramatického vláčku a spousta dalších jedinečností.